V Galerii Petry Němečkové v Brně se uskutečnila slavnostní vernisáž výstavy obrazů Olga Volfová - Letem domovem i světem

05.03.2015 20:43

V Galerii Petry Němečkové v Brně se uskutečnila slavnosntí vernisáž prodejní výstavy obrazů "Olga Volfová - Letem domovem i světem". Přítomní hosté měli možnost shlédnout velmi zajímavý doprovodný program, který poutavě moderovala kurátorka a průvodkyně výstavy Dr. Světlana Patáková Boučková, která na něm představila osobně malířku Olgu Volfovou a její vystavované dílo. V průběhu večera byly promítány filmy z uměleckých cest Olgy Volfové po Francii, Portugalsku a Austrálii s působivým klavírním doprovodem skladatele a klavírního improvizátora Jiřího Pazoura. Umělkyně se s hosty podělila o své osobní dojmy a prožitky z dalekých cest, které zásadním způsobem ovlivnily vznik obrazů, které tvoří hlavní součást její expozice. Reportáž z vernisáže a rozhovory s účastníky natáčela Regionální televize.

Zájemci mohou výstavu v Galerii Petry Němečkové navštívit denně až do 30. dubna 2014 a současně si zde také mohou zakoupit vystavená díla.

 

 

   Další fotografie z vernisáže můžete shlédnout v naší fotogalerii.