Na Pražské křižovatce představil módní návrhář Michal Marek svoji novou kolekci, součástí uměleckých instalací byly i obrazy Petra Jáchyma

14.04.2018 09:28

V kostele Sv. Anny (Pražská křižovatka) představil v pátek večer módní návrhář Michal Marek svoji zcela novou kolekci nazvanou ALTERNATIVE FUTURE.

Svou tvář dámské kolekci tentokrát propůjčila modelka Kateřina Votavová. Pánskou řadu představil sám módní návrhář Michal Marek. Kolekce zahrnovala jak večerní, společenské a svatební šaty, tak i volnočasovou a pánskou módu. Hlavními barvami jsou zlatá, stříbrná, smetanová a černá.

Koncept prezentace spočíval v propojení módy s uměním, prostorem a hudbou, včetně make up a hair stylingu, a to formou živých instalací. Modelky se tak staly přímou součástí specificky vytvořených instalací. 

Nedílnou součástí těchto uměleckých instalací byly rovněž obrazy a artefakty současného českého malíře Petra Jáchyma, jehož díla naše umělecká agentura ART & MANAGEMENT vystavuje ve veřejném i soukromém prostoru a nabízí k zakoupení, a také, jehož osobnost a dílo umělecky reprezentuje.

Součástí výzdoby byly také zajímavé florální a jiná aranžmá květinové designérky Barbory Durschmídové, doplněné o světelné a vizuální efekty. Každá z instalací byla výjimečná a odlišná, s různou tématikou i pojetím, přitom však tvořily jeden logický celek.                         

Každý z hostů tak měl možnost ponořit se do světa fantazie a odlišných emocí, prohlédnout si zblízka modely, obrazy i aranžmá a stát se tak součástí. Celým večerem doprovázela hudba DJ Robsmila a JR.SchwinGa ve stylu deep house.