Naše agentura se zúčastnila LOCAL LEADERS MEETING CHINA INVESTMENT FORA, které se konalo 28.-29. srpna 2014 na Pražském Hradě

31.08.2014 12:29

Vedení agentury ART & MANAGEMENT obdrželo oficiální pozvánku na setkání Local Leaders Meeting a China Investment Forum 2014, které proběhly ve dnech 28. a 29. srpna 2014 v reprezentačních prostorách Pražského Hradu a jejichž hlavním tématem byla podpora a rozvoj regionální spolupráce mezi regiony Číny a zeměmi střední a východní Evropy ve všech oblastech, a dále vzájemné investiční, obchodní a další příležitosti spolupráce mezi Čínou a zeměmi střední a východní Evropy. Obě akce byly připraveny Ministerstvem vnitra ČR, Sekretariátem pro spolupráci Číny a zemí střední a východní Evropy a Smíšená česko-čínská komora vzájemné spolupráce. Slavnostní zahájení LLM obstarali předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka a Vicepremiér Státní rady ČLR Zhang Gaoli. Jednotlivé panelové diskuse LLM a CIF pak moderovali významní představitelé vlády a krajů ČR. Pro ART & MANAGEMENT byla stěžejní panelová diskuse na téma "Spolupráce v oblasti vzdělávání, kultury a cestovního ruchu", kterou moderoval Jiří Zimola - Místopředseda Rady Asociace krajů ČR a hejtman Jihočeského kraje. Tohoto významného fóra, jehož se zúčastnilo více než 500 významných čínských zástupců vlády, regionů, měst a podnikatelské sféry, jsme využili k navázání mezinárodní spolupráce v oblasti kulturní výměny a vývozu českého umění a českých umělců do Číny a k oslovení úspěšných a významných českých firem podnikajících na území ČLR. 

Panelovou diskusi v Rudolfově galerii věnovanou "Spolupráci v oblasti vzdělávání, kultury a cestovního ruchu" zahájil Jiří Zimola - Místopředseda rady krajů ČR a hejtman Jihočeského kraje.

Ředitel umělecké agentury ART & MANGEMENT Jaroslav Paták před vstupem do Španělského sálu.

Umělecká ředitelka Světlana Patáková Boučková v pracovním rozhovoru s Pan Yue - Prezidentem Institutu zahraničních vztahů města Suzhou.

Setkání Světlany Patákové Boučkové s Ladislavem Marešem - Předsedou představenstva Nafigare Corporation.

Slavnostní zakončení programu CIF se odehrávalo v Jižních zahradách Pražského Hradu.

Závěrečné vystoupení Jaroslav Tvrdíka - Prezidenta Smíšené česko-čínské komory vzájemné spolupráce.

Slavnostního zakončení se zúčastnili Jan Hamáček - Předseda PS PČR a Zhang Gaoli - Vícepremiér Státní rady ČLR, kteří vystoupili s projevem.

Na Slavnostním zakončení CIF došlo tako k podpisu významných mezistátních dokumentů a smluv.

K poslechu a dobré náladě účastníků zahrál komorní smyčcový orchestr.