Nejnovější obrazy malířky Radu Tesaro naleznete nyní v nabídce naší soukromé galerie

07.04.2018 13:42

Je nám velkou ctí, že jsme se domluvili na spolupráci s mezinárodně uznávanou malířkou Radu Tesaro. Všem zájemcům o kvalitní výtvarné umění můžeme nyní nabídnout její krásné obrazy, které si můžete v případě zájmu osobně prohlédnout v naší soukromé galerii.  

 

Radu Tesaro se narodila v Praze v roce 1979. Své dětství trávila převážně v Praze a v Jižních Čechách. Od roku 1997 začala hodně cestovat, v některých zemích jako Nový Zéland, Německo nebo Kanada také delší dobu žila a pracovala. V Německu studovala jazyky, pořádala menší klavírní koncerty a začala se vážněji věnovat kresbě. Podílela se také na výzdobě bluesového klubu, interiérovém designu a nástěnných malbách. Byla to její první velká životní zkušenost mimo domov, což jí dalo dobrý základ do budoucího života. Následně odcestovala na rok na Nový Zéland. V kanadském Torontu se intenzívně věnovala malbě a studovala klasickou malbu a kresbu u italského mistra v Michael John Angel studios. Svá díla vystavovala v galeriích a klubech. Vedle toho hrála na klavír po večerních klubech a restauracích a pořádala koncerty klasické hudby.

Zásadní vliv na její uměleckou tvorbu měl její pobyt v africké Zambii, kde žila, tvořila a vystavovala téměř 5 let. Pohodlné žití v Africe jí umožnilo věnovat se intenzívně věnovat malbě, v posledních letech svoji tvorbu výrazně stylizovala.

Malířka Radu Tesaro nyní žije a tvoří v Čechách. Pro svoji tvorbu používá nejvíce techniku olejomalby na plátně. K nanášení barev používá speciální techniku - paletový nůž. Její obrazy jsou nyní převážně zaměřeny na africkou tematiku, divokou zvěř, krajiny,  městské motivy a portréty lidí.

V případě Vašeho zájmu o obrazy Radu Tesaro prosíme volejte na číslo 777 237 173 nebo pište na info@artmanagement.cz .

Motýli na Zambezi

Žirafy

Sloni

Leopard´s Hill cesta

Jarní alej

Přístave ve Francii

Bílá Stará Praha

Vídeňská ulička

Vinice