Seznamte se s nejnovějšími obrazy malířky Olgy Volfové

20.03.2016 13:52

Na právě probíhající výstavě obrazů ve foyer Divadla Bez zábradlí v Praze můžete nyní spatřit a také zakoupit pětici nejnovějších obrazů malířky Olgy Volfové, které vznikly v letošním roce, a které svým pojetím představují zcela novou etapu tvorby této zajímavé české umělkyně. 

Výstavu obrazů malířky Olgy Volfové, která se koná ve foyer Divadla Bez zábradlí si můžete prohlédnout a obrazy zakoupit denně až do 29. dubna 2016 - vždy jednu hodinu před divadelním představením, o přestávce nebo po jeho skončení. Pro vážné zájemce můžeme po předchozí domluvě na tel. čísle 777 237 173 zajistit individuální prohlídku obrazů také i v jinou dobu. Vámi vybrané dílo Vám přivezeme a případně zajistíme i jeho instalaci. Každý kupující obdrží od umělkyně také certifikát pravosti obrazu.

Na velmi úspěšný cyklus obrazů Poemila navazuje Olga Volfová dvěma novými obrazy s názvem Setkání s láskou a Chrám pro budoucí život. Setkání s láskou je olejomalba o rozměru 90 x 75 cm a Chrám pro budoucí život je olejomalba s rozměrem 100 x 80 cm.

Obraz setkání s láskou

Obraz Chrám pro budoucí život

Své figurální obrazy doplnila Olga Volfová dále o tři velmi zdařilá díla Pierot, Zjevení múz II a Violína I. Pierot je olej na plátně o rozměru 100 x 80 cm, Zjevení múz olej na plátně o rozměru 100 x 80 cm a Violína I olejomalba o rozměru 40 x 30 cm.

Obraz Pierot

Obraz Zjevení múz II

Obraz Violína I