Zveme Vás na výstavu obrazů malířky Olgy Volfové do Galerie Petry Němečkové v Brně

23.01.2015 22:27

Srdečně Vás zveme na prodejní výstavu obrazů malířky Olgy Volfové, která bude zahájena 1. března 2015 v příjemném a kultivovaném prostředí Umělecké kavárny a Galerie Petry Němečkové v ulici Antonína Slavíka 19 (roh ulice Helfertova) v Brně, a bude trvat až do 30. dubna 2015. 

Oficiální název výstavy : "Olga Volfová - Letem domovem i světem".

Olga Volfová na ní představí své působivé dílo, které vznikalo při jejích domácích a zahraničních cestách. Návštěvníci výstavy se tak budou moci seznámit s obrazy z Čech a Moravy, Francie, Nizozemska, Malty, Portugalska. Její obrazy vytvořené v daleké Austrálii se nacházejí v soukromých sbírkách. Vystavené obrazy si budou moci návštěvníci výstavy také ihned zakoupit.

 

Slavnostní vernisáž obrazů Olgy Volfové proběhne ve středu, 

4. března 2015 od 18:30 hod.

 

Na vernisáži bude přítomna i sama malířka, která v den vernisáže přímo před zraky návštěvíků galerie vyvoří své další umělecké dílo, které si budou moci návštěvníci po skončení programu vernisáže zakoupit. Kurátorem a průvodcem výstavy byla ustanovena Dr.Světlana Patáková Boučková, umělecká ředitelka agentury ART & MANAGEMENT. 

 

Další informace na www.petranemeckova.cz .

 

Pro všechny milovníky výtvarného umění a zájemce o zakoupení některého díla z tvorby Olgy Volfová, přinášíme aktualizovaný katalog jejích obrazů, který si můžete stáhnout zde: